Szolgáltatásaink

Hitel- banki tanácsadás:

A vállalat, vállalkozás gazdálkodási, működési problémáinak feltárása, SWOT elemzés, pénzügyi, gazdasági átvilágítás, vezetési és gazdasági tanácsadás a vállalkozás eredményességének és hatékonyságának növelése, a remélt növekedés, vagy a krízishelyzet elkerülése, érdekében. Gazdasági, pénzügyi, marketing szabályzatok készítése, tervezés, üzleti tervek, hazai és Úniós pályázatok készítése, menedzselése.
Magánszemélyek és cégek számára a magyarországi legnagyobb és legjobb bankokkal kialakított kapcsolat alapján mint független pénzügyi tanácsadó szabadfelhasználású és lakás jelzálog hitelek, vállalati hitelek közvetítése és intézése, különböző banki szolgáltatások ajánlása és menedzselése. További részleteket ide kattinva ismerhetők meg

Kríziskezelés, reorganizáció:

átmeneti pénzügyi válságból történő kilábaláshoz gazdasági-pénzügyi átvilágítás, helyzetelemzés, reorganizációs koncepció készítés és megvalósítás. Krízishelyzetbe jutott vállalkozásának átszervezése, újraindítása, értékesítése.

Pénzügyi rendszer és a vállalat átvilágítása, cége piaci értéké-nek megállapítása, értékelése:

A társaság az EcoWIN cégminősítési rendszerrel, a vizsgált vállalkozás pénzügyi és mérleg adatainak elemzésével minősíti a kívánt vállalatot, társaságot és megállapítja piaci értékét. A pénzügyi rendszerének, likviditásának, vevők és szállítók, átvilágítása és javaslatok készítése a hatékony szervezeti, pénzügyi és vállalati rendszer felépítésére és eredményes likviditás menedzsment megvalósítására.

Ingatlan-, műszaki cikk, berendezés-, egyéb cégvagyon értékelése, forgalma-zása, kezelése, árverések tenderek szervezése:

Saját, vagy pénzügyi fedezetként felajánlott bármely lakó , vállalkozási, ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi ingatlanjainak, egyéb a vállalkozás érdekét szolgáló műszaki és más vagyonának forgalmi értékbecslése, értékesítése, hasznosítása, kezelése. értékesítéshez tenderek, értékesítési pályázatok árverések előkészítése, bonyolítása, szervezése.

Követelés minősítés, értékelés, követelés kezelés, behajtás:

Lejárt hitelek, számlakövetelések nyilvántartása, gyors behajtása, érvényesítése. Adós fizetőképességének, vagyonának becslése, a követelés várható megtérülésének, jelenértékének megállapítása, behajtási koncepció készítése és végrehajtása. Egyezségi, átütemezési, részletfizetési megállapodások előkészítése, kötése, nyomon követése.

Csőd, felszámolási és végelszámolási képviselet:

Csődeljárás és felszámolás esetén a követelés érvényesítése érdekében egyezségi megállapodás előkészítése, megkötése, képviselet. A megbízó érdekeit képviselve a követelés érvényesítése érdekében a felszámolási eljárás megindítása és a megbízó képviselete a felszámolási eljárásban. Végelszámolási eljárás megindítása esetén a megbízó érdekeinek képviselete, egyezségkötés előkészítése. A vállalkozás tevékenységének végelszámolással történő megszüntetése a tartozások és kötelezettségek rendezése mellett, teljes számviteli, adó és jogi teendők ellátása.
Tönkrement vállalkozások megszüntetése, átvétele

Minőségirányítási tanácsadás:

ISO 9001:2000, ISO 22000, ISO 140001 környezetirányítási rendszerek fejlesztése, bevezetése és belső auditok vezetése, Az élelmiszergazdaságban, vendéglátásban veszélyelemzés, HACCP kézikönyv és szabályozás, tanácsadás. Mezőgazdaságban és zöldség gyümölcs termelőknek GAP, EUREPGAP rendszer kiépítés, karbantartás.

Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás:

A gazdálkodó szervezet pénzügyi, számviteli, adó elszámolásának, bérszámfejtésének, társadalombiztosítási és egyéb adatainak vezetése, feldolgozása, főkönyvi könyvelése és analitikák vezetése, adóbevallások készítése.

Üzletszerzés nyomdai, kiadványszerkesztői, reklám-grafikai megbízásokhoz:

Nyomdai, reklám és grafikai tevékenységekhez vállaljuk üzleti partnerek felkutatását és közvetítését.

Bioeregetikai projektek megvalósítása, bonyolítása:

Tanácsadás bioenergetikai, újra előállítható, bio (fa, termál, biogáz rendszerek) energiaforrások kihasználása érdekében tervezett fejlesztések, projektek megvalósításában, bonyolításában, menedzselésében

Banki tanácsadás:

Hitelintézetek, pénzügyi vállalkozások részére belső vizsgálatok, végzése, követelések minősítése, kezelése, projekt menedzselés, minőségirányítási tanácsadás.

Faktorálás:

Nem fizető, vagy értékesítésre szánt szállítói és egyéb követelései piaci értékének megállapítása és nyílt piacon történő értékesítése.

PPIR Proton Pénzügyi Irányítási Rendszer

Az előző szolgáltatások elemeit is tartalmazó komplex pénzügyi irányítási technika (PPIR: Proton Pénzügyi Irányítási Rendszer) adaptálása, bevezetése és pénzügyi auditálása, ami minden vállalkozásra rövid idő alatt (13 hét) adaptálható. A módszer bevezetése és alkalmazása pár hónapon belül konkrét pénzügyi előnyökkel, haszonnal jár. A rendszer főbb elemei ide kattintva ismerhető meg.