Cégünkről

A Társaságunkat 1992-ben alapítottuk. 100%-ban magyar, magánszemélyek tulajdonában lévő tanácsadó cég, amely a kezdetektől fogva a tanácsadói területen legfontosabb szempontot a

megbízhatóságot

tekinti a tevékenysége vezérelvének és jelszavának. Azzal nyertük meg ügyfeleink bizalmát, hogy tudják, hogy bármely körülmények között számíthatnak ránk és tudják, hogy problémáik megoldásában nem ismerünk lehetetlent. A munkánk során mindent elkövetünk, ami az adott keretek között megtehetõ a siker érdekében. Az elmúlt években sok vállalkozásnak váltunk bizalmi „ családi” tanácsadójává, akik azóta is ragaszkodnak hozzánk. Megrendelőink, üzleti partnereink bizalmának és ragaszkodásának megszerzése nagyon fontos számunkra ezért társaságunk a jövőben ezt tekinti fõ céljának. A megkezdett és bevált úton szeretnénk, minél több megrendelőnk bizalmi partnerévé válni, megelégedésükre.

Fő tevékenységünk a pénzügyi-, üzletviteli-, vezetői és minőségirányítási tanácsadás, amely munkánkat szerencsésen

 

egészítik ki azok az üzletágak, amik a sikeres munkánkhoz amúgy is elengedhetetlenek. Ezek a területek a könyvelés, pénzügyi és adótanácsadás, ingatlan, cég- és követelésminősítés, -forgalmazás, -kezelés, kríziskezelés, reorganizáció, végelszámolás, felszámolási képviselet, behajtás. Két új üzletágunkban az bioenergetikai tanácsadás területén és a látvány és formatervezői ügynökség területén is a kis és középvállalkozások bizalmi tanácsadói szeretnénk lenni.

A társaság rövid szakmai története:

Társaságunk kezdetben, elsősorban budapesti, Pest megyei, többnyire élelmiszeripari és kereskedelmi vállalkozások átalakulásában, reorganizációjában, valamint pénzügyi stabilizációjának kríziskezelésében, likviditási és üzleti terveinek kialakításában vett részt, mint tanácsadó, valamint több privatizációs folyamatban is közreműködtünk. Minőségi ugrást és specializálódást a hazai hitelintézeti megbízások jelentettek, amikor a hitelkonszolidáció és bankkonszolidáció keretében több, mint 200 ügyfélkörre kiterjedően, közel 5 milliárd forint értékű

elsősorban követelések kezelésével kapcsolatos projektek megvalósításában, ügyfélkapcsolatok kezelésében vett részt a társaság. Mindezek ellenére megmaradtunk a hazai kis és középvállalkozók tanácsadója.

Remélem, hogy bemutatkozásunk és tájékoztatónk felkelti az érdeklődését és Ön is megtalálja az igényeinek megfelelő ajánlatunkat és rövidesen üdvözölhetjük irodánkban, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Szolgáltatásainkat az alábbi társaságoknál veheti igénybe egy helyen:

Proton Gazdasági Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Szekundáns Gazdasági, Pénzügyi Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Navigátor 96 Ügyviteli Szolgáltató és Kereskedő Kft.

Biohő Hőszolgáltató Kft.